Nyheter

Vårkonsert med kvinnliga tonsättare

Publicerad

Genom alla tider har kvinnor ofta blivit förbisedda och tvingats lämna plats åt andra. Med det här projektet vill vi i stället lyfta fram några av våra favoriter bland kvinnliga tonsättare. Följ med på en resa från Bingen till nutid!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Biljetter

Tid:
Plats:
Tyska kyrkan S:ta Gertrud

Ljus och frid - julkonsert

Publicerad

Den första advent bjuder Kongl. Teknologkören in till en konsert i två delar: först ett stämningsfullt luciatåg och sedan en sprakande julkonsert. Däremellan bjuds du på glögg och pepparkakor i pausen.

Välkomen till en magisk kväll i ljus och frid.

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Adolf Fredriks kyrka

Julkonsert: Save the date!

Publicerad

Årets jul- och luciakonsert är den 3 december, första advent!
Tid: kl 18.00
Plats: Adolf Fredriks kyrka
Mer info kommer snart.

Över Östersjön och tillbaka

Publicerad

Låt dig svepas med över den böljande Östersjön till tonerna av ljuv körsång! I somras reste kören till Tallinn i Estland för att inspireras och semestra och det gav mersmak! Därför bjuder vi nu in till en konsert med musik skriven av tonsättare från Finland, Estland, Lettland och Litauen. Välkomna!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Norrmalmskyrkan

Provsjungingar HT 2023

Publicerad

Hej! Det har ryktats att vi är Stockholms, nej, världens(!) kanske roligaste kör och härligaste gäng och vi söker just nu fler sångare! Under ledning av vår otroliga dirigent Hanna Ohlson Nordh tar vi vår musikalitet på stort allvar vid såväl rephelger, körresor, konserter och andra gig som våra vanliga torsdagsrep.

För att anmäla dig till en provsjungning och mer om hur en sådan går till, gå till sidan Sjung med oss. Vi ser fram emot att sjunga tillsammans!

Äldre →