Nyheter

Över Östersjön och tillbaka

Publicerad

Låt dig svepas med över den böljande Östersjön till tonerna av ljuv körsång! I somras reste kören till Tallinn i Estland för att inspireras och semestra och det gav mersmak! Därför bjuder vi nu in till en konsert med musik skriven av tonsättare från Finland, Estland, Lettland och Litauen. Välkomna!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Norrmalmskyrkan

Provsjungingar HT 2023

Publicerad

Hej! Det har ryktats att vi är Stockholms, nej, världens(!) kanske roligaste kör och härligaste gäng och vi söker just nu fler sångare! Under ledning av vår otroliga dirigent Hanna Ohlson Nordh tar vi vår musikalitet på stort allvar vid såväl rephelger, körresor, konserter och andra gig som våra vanliga torsdagsrep.

För att anmäla dig till en provsjungning och mer om hur en sådan går till, gå till sidan Sjung med oss. Vi ser fram emot att sjunga tillsammans!

En saga om en ung sommar

Publicerad

Vi reser till Tallinn i Estland för att träffa Segakoor Noorus och hålla en gemensam konsert. Om du råkar vara där söndag den 18 juni är du varmt välkommen! Fri entré!

Dirigenter:
Hanna Ohlson Nordh (Kongl. Teknologkören)
Roland Viilukas (Segakoor Noorus)
Taavi Hark (Segakoor Noorus)

Tid:

Söndag den 18 juni, kl 17.00.

Plats:
Tallinna Jaani kirik

Kongl. Teknologkören sjunger på Kulturnatten den 22:a april!

Publicerad

Kom och lyssna på vår gratiskonsert i reaktorhallen på Kulturnatten. Dyk in i djupet och mörkret av den gamla reaktorhallen fylld av magiska klanger.

Vi framträder kl. 19:00, 20:30 och 22:00. Dessutom kan du njuta av orgelmusik i reaktorhallen, lära dig mer om dess historia och vårt fina campus med en utställning och guidad tur.

Missa inte denna musikaliska upplevelse! Fri entré!

Tid:

Lördagen den 22:a april kl 19:00, 20:30 och 22:00.

Plats:
KTH, Reaktorhallen (R1), Drottning Kristinas väg 51

Resa genom renässansen

Publicerad

Följ med Kongl. Teknologkören på en resa genom renässansens fantastiska musik, och stifta bekantskap med några av periodens mest framträdande tonsättare.

Vi kommer att ge ett smakprov på den stora mångfalden i stilar renässansmusiken har att erbjuda, och sjunga repertoar med allt från William Byrds fylliga klanger, till spännande kromatik av Carlo Gesualdo. Vi ses i Tyska kyrkan, klockan 17:00 den 2:a april!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh
Biljetter: https://billetto.se/e/resa-genom-renassansen-biljetter-807841

Tid:
Plats:
Tyska kyrkan, Svartmangatan 16, Stockholm
Äldre →