Nyheter

Folk Tunes for Choir - Ireland Edition!

Publicerad

Vi tar med oss vår folkmusikrepertoar till Irland när vi åker dit för att semestra tillsammans!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Fri entré!

Tid:
Plats:
Saint Fin Barre's Cathedral

Afterwork i folkton

Publicerad

Vi bjuder in till en afterwork-konsert i folkton! Vi sjunger folkvisor och folkmelodier, såväl välkända och älskade som mindre besjungna men minst lika kära. Ni kommer få höra arrangemang av bland andra Hugo Alfvén och Nils Lindberg. Vi framför flera favoritstycken ur vår egenkurerade ficksångbok liksom mycket annat, inklusive två irländska folkvisor. Ett par veckor efter konserten reser vi nämligen till Irland med vår repertoar och sätter ihop en konsert i Cork innan vi reser vidare till Dublin. Vi ses!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Biljetter

Tid:
Plats:
St. Peters kyrka

Vänkonsert med Segakoor Noorus

Publicerad

Vi får besök av en vänkör från Estland! I juni 2023 reste vi till Tallinn och träffade där Segakoor Noorus, en mycket skicklig kör i liknande åldrar som vi själva. Vi satte ihop en gemensam konsert och blev goda vänner direkt! I vår reser de till Stockholm för att se stan och så klart för att träffa oss! Det firar vi med en gemensam konsert även på den här sidan om Östersjön.

Dir. Hanna Ohlson Nordh & Roland Viilukas

Fritt inträde!

Tid:
Plats:
Norrmalmskyrkan

Vårkonsert med kvinnliga tonsättare

Publicerad

Genom alla tider har kvinnor ofta blivit förbisedda och tvingats lämna plats åt andra. Med det här projektet vill vi i stället lyfta fram några av våra favoriter bland kvinnliga tonsättare. Följ med på en resa från Bingen till nutid!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Biljetter

Tid:
Plats:
Tyska kyrkan S:ta Gertrud

Ljus och frid - julkonsert

Publicerad

Den första advent bjuder Kongl. Teknologkören in till en konsert i två delar: först ett stämningsfullt luciatåg och sedan en sprakande julkonsert. Däremellan bjuds du på glögg och pepparkakor i pausen.

Välkomen till en magisk kväll i ljus och frid.

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Adolf Fredriks kyrka
Äldre →