Nyheter

Ljus och frid - julkonsert

Publicerad

Den första advent bjuder Kongl. Teknologkören in till en konsert i två delar: först ett stämningsfullt luciatåg och sedan en sprakande julkonsert. Däremellan bjuds du på glögg och pepparkakor i pausen.

Välkomen till en magisk kväll i ljus och frid.

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Adolf Fredriks kyrka

Julkonsert: Save the date!

Publicerad

Årets jul- och luciakonsert är den 3 december, första advent!
Tid: kl 18.00
Plats: Adolf Fredriks kyrka
Mer info kommer snart.

Över Östersjön och tillbaka

Publicerad

Låt dig svepas med över den böljande Östersjön till tonerna av ljuv körsång! I somras reste kören till Tallinn i Estland för att inspireras och semestra och det gav mersmak! Därför bjuder vi nu in till en konsert med musik skriven av tonsättare från Finland, Estland, Lettland och Litauen. Välkomna!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Tid:
Plats:
Norrmalmskyrkan

Provsjungingar HT 2023

Publicerad

Hej! Det har ryktats att vi är Stockholms, nej, världens(!) kanske roligaste kör och härligaste gäng och vi söker just nu fler sångare! Under ledning av vår otroliga dirigent Hanna Ohlson Nordh tar vi vår musikalitet på stort allvar vid såväl rephelger, körresor, konserter och andra gig som våra vanliga torsdagsrep.

För att anmäla dig till en provsjungning och mer om hur en sådan går till, gå till sidan Sjung med oss. Vi ser fram emot att sjunga tillsammans!

En saga om en ung sommar

Publicerad

Vi reser till Tallinn i Estland för att träffa Segakoor Noorus och hålla en gemensam konsert. Om du råkar vara där söndag den 18 juni är du varmt välkommen! Fri entré!

Dirigenter:
Hanna Ohlson Nordh (Kongl. Teknologkören)
Roland Viilukas (Segakoor Noorus)
Taavi Hark (Segakoor Noorus)

Tid:

Söndag den 18 juni, kl 17.00.

Plats:
Tallinna Jaani kirik
Äldre →