Konserter och händelser

Resa genom renässansen

Publicerad

Följ med Kongl. Teknologkören på en resa genom renässansens fantastiska musik, och stifta bekantskap med några av periodens mest framträdande tonsättare.

Vi kommer att ge ett smakprov på den stora mångfalden i stilar renässansmusiken har att erbjuda, och sjunga repertoar med allt från William Byrds fylliga klanger, till spännande kromatik av Carlo Gesualdo. Vi ses i Tyska kyrkan, klockan 17:00 den 2:a april!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh
Biljetter: https://billetto.se/e/resa-genom-renassansen-biljetter-807841

Tid:
Plats:
Tyska kyrkan, Svartmangatan 16, Stockholm

Julkonsert med Kongl. Teknologkören

Publicerad

Himlen hänger stjärnsvart och snön ligger (snart) blå och därmed är det dags för Kongl. Teknologkören att varmt välkomna er på julkonsert, med traditionellt luciatåg och glögg. Vi ses i Adolf Fredriks kyrka, kl 17:00 den 4:e december!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här

Länk till evenemang på Facebook

Tid:
Plats:
Adolf Fredriks Kyrka

Drömmar i natten

Publicerad

Kongliga Teknologkören bjuder in till en höstkonsert med drömska klanger. Vi sjunger in hösten till toner av bl.a. Edward Grieg och Karin Rehnqvist. Välkommen till S:t Peters Kyrka den 15e oktober kl 19:00!

Dirigent: Hanna Ohlson Nordh

Köp din biljett här: https://billetto.se/e/hostkonsert-drommar-i-natten-biljetter-711302

Länk till evenemang på Facebook

Digitalt programblad

Tid:
Plats:
S:t Peters Kyrka

Avresekonsert

Publicerad

~ ATLANTEN ~

Välkomna till Kongl. Teknologkörens sommarkonsert med temat Atlanten! Vi firar vår nya dirigent Hanna Ohlson Nordh med lite gamla godingar ur vår egen sångbok samt lite nya sånger med havstema. Ni kommer få lära er att angöra en brygga, att hälsa på en ångbåt, hur man hanterar en full sjöman och hur en hästs ögon är lika vatten??? Som ett ytterligare välkomnande av vår nya dirigent ska vi resa till Portugal tillsammans veckan efter konserten, vi bjuder därmed även på lite musik på portugisiska, Portugal ligger ju faktiskt vid Atlanten…

Köp din biljett här: https://billetto.se/e/avresekonsert-biljetter-638951

Länk till evenemang på Facebook

Digitalt programblad

Tid:
Plats:
Essinge kyrka

Lunchkonsert på KTH

Publicerad

Trots plötslig kyla är ändå våren på väg, och Teknologkören fortsätter att fira detta med en lunchkonsert! Ta en paus från studierna eller jobbet och kom och lyssna på härlig vårmusik som kommer att förgylla din arbetsvecka.

Konserten är helt gratis, och ta gärna med dig lunch att äta under tiden!

Länk till eventet på KTH:s websida

Tid:
Plats:
INDEK, Sing-Sing, Lindstedtsvägen 30
Äldre →