Nyheter

Avresekonsert

Publicerad

~ ATLANTEN ~

Välkomna till Kongl. Teknologkörens sommarkonsert med temat Atlanten! Vi firar vår nya dirigent Hanna Ohlson Nordh med lite gamla godingar ur vår egen sångbok samt lite nya sånger med havstema. Ni kommer få lära er att angöra en brygga, att hälsa på en ångbåt, hur man hanterar en full sjöman och hur en hästs ögon är lika vatten??? Som ett ytterligare välkomnande av vår nya dirigent ska vi resa till Portugal tillsammans veckan efter konserten, vi bjuder därmed även på lite musik på portugisiska, Portugal ligger ju faktiskt vid Atlanten…

Köp din biljett här: https://billetto.se/e/avresekonsert-biljetter-638951

Länk till evenemang på Facebook

Digitalt programblad

Tid:
Plats:
Essinge kyrka

Lunchkonsert på KTH

Publicerad

Trots plötslig kyla är ändå våren på väg, och Teknologkören fortsätter att fira detta med en lunchkonsert! Ta en paus från studierna eller jobbet och kom och lyssna på härlig vårmusik som kommer att förgylla din arbetsvecka.

Konserten är helt gratis, och ta gärna med dig lunch att äta under tiden!

Länk till eventet på KTH:s websida

Tid:
Plats:
INDEK, Sing-Sing, Lindstedtsvägen 30

KORSLÄPP

Publicerad

~ Körkonsert i förvårskväll ~

Nu när det börjar likna vår och korna släpps ut efter vintern, samtidigt som pandemi-restriktionerna släpps, så kan vi ha en ordentlig konsert och släppa ut en massa härlig vårmusik till er!

Köp din biljett här: https://billetto.se/e/varkonsert-biljetter-611237

Länk till evenemang på Facebook

Programblad

Tid:
Plats:
S:t Peters Kyrka

Julkonsert

Publicerad

Nu börjar det säljas julmust i affärerna och det innebär att julen bara är runt hörnet. Teknologkören vill fira detta och det gör vi med råge!

Vi bjuder på ett traditionellt luciatåg, en hyllning till kvinnliga kompositörer och det mest pampiga avslut ni har hört sedan Teknologkörens julkonsert 2019.

Om ni, liksom vi, hungrar efter en normal jul så kom till Adolf Fredriks kyrka, drick lite glögg och lyssna på Teknologkörens ljuva julmusik under ledning av Rikard Lindberg Karlsson!

Biljetter kan köpas hos Billetto eller i dörren (endast kort).

Länk till evenemang på Facebook

Tid:

Lördag den 11:e december, kl 15:00 och kl 18:00.

Plats:
Adolf Fredriks kyrka

Höstkonsert

Publicerad

Teknologkören har nu under flera månader legat i ide p.g.a. pandemisituationen. Men nu är det äntligen dags att dra igång och detta gör vi med en höstkonsert fylld med melankoli och höstfärger för att spegla, samt ge utlopp för, våra sinnens introverta misär.

Det kanske känns konstigt att bryta den perpetuella hösten som varit med ännu mer höst men det tycker inte vi, och vi har därför dessutom anlitat en liten jazzkvintett från Kungliga Musikhögskolan som kommer att dela konserten med oss och denna ljuvliga tillställning leds av Amanda Sandorov!

(Det kommer även bjudas på lite gladare musik, behövde bara poesia av mig lite.)

Att du som sitter och läser detta ska komma på konserten ser vi som ett måste, ni kommer få höra musik på franska, danska, engelska och såklart svenska och det känns väldigt kul att få dra igång igen och vi hoppas att ni känner likadant!

Dirigent: Rikard Lindberg Karlsson

Jazzkvintetten:
Amanda Sandorov - sång
Olle Lannér Risenfors - kontrabas
Richard Andersson Rasheed - trummor
Johannes Annfält - piano
Erik Hasselfeldt - altsaxofon

Biljetter finns att köpa i dörren eller hos Billetto.

Vuxen: 150:-
Student/Pensionär/Barn (under 18 år): 80:-

Programblad

Evenemang på Facebook

Tid:
Plats:
Norrmalmskyrkan
← Nyare Hem Äldre →