Nyheter

Teknologkören söker korister

Publicerad

Att sjunga i kör är bland det bästa som finns! Missa inte chansen att bli en del av Kongl. Teknologkörens sångargemenskap. Vi söker sångare till samtliga stämmor men främst av allt sopraner.

Höstens provsjungningar kommer att äga runt den 22a, 24e och 26e augusti på KTH Campus. För mer information, se sidan "Sjung med oss".

Anmäl dig till provsjungningarna via detta formulär:
https://forms.gle/2fDi8EeB7QM6bM5j8

Kongl. Teknologkören (KTK) är en blandkör med cirka 45 medlemmar. Många av oss pluggar på KTH men du behöver inte vara student för att gå med i kören.

Vi repeterar på onsdagar kl. 18:30-21:30 på KTH Campus Valhallavägen, under ledning av Rikard Lindberg Karlsson (dock så kommer vi byta repdag till torsdagar för vårterminen 2020, tiden 18:30-21:30 kommer att behållas). Varje termin gör vi två större konserter samt en del mindre gig och sjungningar.

Förutom de musikaliska upplevelserna kan du som korist i KTK förvänta dig en härlig gemenskap! Efter varje rep har vi Efterkör, då vi festar lite lätt, sjunger låtar från vår repertoar och lyssnar på musik. Vi varvar även onsdagarnas repetitioner med internat, resor och olika fester. Inget av det som är utanför repen är obligatoriskt!

Förhoppningsvis har du nu blivit övertygad om att söka till en av Stockholms roligaste körer!

Hoppas att vi ses!

Avresekonsert: Ljud och Vibrationer

Publicerad

I sommar bär det av till Skottland för Kongl. Teknologkören. Innan planet lyfter vill vi hälsa farväl med terminens sista konsert: Ljud och Vibrationer - Sätt maskinen igång! Följ med oss med på en fantastisk resa i maskinens tecken, det kommer att bli något alldeles extra!

Kören uruppför ett stycke av kompositören Thomas Jennefelt som skrivits under våren och det blir även ny musik skriven av körens egna medlemmar. Ta med dig en vän och vinka av oss på historiska muséet lördagen den 8/6 kl. 15.00!

Biljetter köpes via Billetto.se eller i entrén.
Vuxen 150 :-
Ungdom/student 80 :-

Dirigent: Rikard Lindberg Karlsson

Varmt välkommen önskar Kongl. Teknologkören!

Tid:
Plats:
Historiska museet, Narvavägen 13-17

Svenska favoriter

Publicerad

Varmt välkomna till en härlig bukett svenska favoriter onsdagen den 17 april 2019 kl 19 i Berwaldhallen!

Teknologkören samarbetar med KTH:s Akademiska Kapell i en konsert med vackra svenska låtar inklusive Lars-Erik Larssons Förklädd gud.

Program:

Franz Berwald - Uvertyr till Jag går i kloster
Carl Michael Bellman - Fjäriln Vingad/Joachim uti Babylon
Hugo Alfvén - Midsommarvaka, Svensk rapsodi nr 1
Paus
Lars-Erik Larsson - Förklädd gud

Biljetter: 100 kr via Berwaldhallens hemsida.

Tid:
Plats:
Berwaldhallen

BRUS med Kongl. Teknologkören

Publicerad

Kongliga Teknologkören presenterar konserten BRUS. Bäckar brusa, vinden likväl, denna februarikväll tolkar kören världens olika brus med kompositioner av bland andra A.F. Lindblad och Sven-Eric Johanson till texter av bland andra Erik Axel Karlfeldt.

Dirigent: Rikard Lindberg Karlsson

Kl. 18.00 i Sundbybergs kyrka
Fri entré!

Varmt välkomna!

Tid:
Plats:
Sundbybergs kyrka

Kongl. Teknologkören söker sångare!

Publicerad

Att sjunga i kör kan vara bland det bästa som finns! Missa inte chansen att bli en del av Kongl. Teknologkörens sångargemenskap. Vi söker sångare till samtliga stämmor och i sommar planerar vi dessutom en resa utomlands med kören!

Vårens provsjungningar kommer att äga rum den 19:e januari på KTH Campus. Läs igenom "Sjung med oss" för information om hur provsjungningarna går till och vad som förväntas av våra korister.

Anmäl dig till provsjungningarna via detta formulär:
https://goo.gl/forms/HVTgIyrzK8msUkvQ2

Kongl. Teknologkören (KTK) är en blandad kör med ca 45 medlemmar. Många av oss pluggar på KTH men du behöver inte vara student för att gå med i kören.

Vi repeterar på onsdagar kl. 18.30-21.30 på KTH Campus Valhallavägen, under ledning av Rikard Lindberg Karlsson. Varje termin gör vi två större konserter samt en del mindre gig och sjungningar.

Förutom de musikaliska upplevelserna kan du som korist i KTK förvänta dig en härlig gemenskap! Vi varvar onsdagarnas repetitioner med internat, resor och olika fester.

Förhoppningsvis har du nu blivit övertygad om att söka till en av Stockholms roligaste körer!

Hoppas att vi ses!

← Nyare Hem Äldre →