Teknologkören söker nya medlemmar!

Publicerad

Insökningarna är över för den här gången. Tack till alla sökande!


Att sjunga i kör är bland det bästa som finns! Missa inte chansen att bli en del av Kongl. Teknologkörens 90 år långa sångargemenskap. Vi söker sångare till samtliga stämmor!

Vårens provsjungningar kommer att äga rum den 22:a och 26:e januari på KTH Campus.

Anmäl dig till provsjungningarna via detta formulär: https://forms.gle/2fDi8EeB7QM6bM5j8

Kongl. Teknologkören (KTK) är en blandkör med cirka 50 medlemmar. Många av oss pluggar på KTH men du behöver inte vara student för att gå med i kören.

Vi repeterar på torsdagar kl. 18:30-21:30 på KTH Campus Valhallavägen under ledning av Rikard Lindberg Karlsson. Varje termin gör vi oftast två större konserter samt en del mindre gig och sjungningar. Våren 2020 firar vi även vårt 90-årsjubileum med en stor konsert i Berwaldhallen, går du med i kören nu får du alltså vara med i detta storartade spektakel!

Förutom de musikaliska upplevelserna kan du som korist i KTK förvänta dig en härlig gemenskap! Efter varje rep har vi Efterkör, då vi festar lite lätt, sjunger låtar från vår repertoar och lyssnar på musik. Vi varvar även torsdagarnas repetitioner med internat, resor och olika fester. Inget av det som är utanför repen är obligatoriskt!

Förhoppningsvis har du nu blivit övertygad om att söka till en av Stockholms roligaste och äldsta studentkörer! Mer information om hur provsjungningarna går till finns på "Sjung med".

Hoppas att vi ses!