Teknologkören söker korister

Publicerad

Att sjunga i kör är bland det bästa som finns! Missa inte chansen att bli en del av Kongl. Teknologkörens sångargemenskap. Vi söker sångare till samtliga stämmor men främst av allt sopraner.

Höstens provsjungningar kommer att äga runt den 22a, 24e och 26e augusti på KTH Campus. För mer information, se sidan "Sjung med oss".

Anmäl dig till provsjungningarna via detta formulär:
https://forms.gle/2fDi8EeB7QM6bM5j8

Kongl. Teknologkören (KTK) är en blandkör med cirka 45 medlemmar. Många av oss pluggar på KTH men du behöver inte vara student för att gå med i kören.

Vi repeterar på onsdagar kl. 18:30-21:30 på KTH Campus Valhallavägen, under ledning av Rikard Lindberg Karlsson (dock så kommer vi byta repdag till torsdagar för vårterminen 2020, tiden 18:30-21:30 kommer att behållas). Varje termin gör vi två större konserter samt en del mindre gig och sjungningar.

Förutom de musikaliska upplevelserna kan du som korist i KTK förvänta dig en härlig gemenskap! Efter varje rep har vi Efterkör, då vi festar lite lätt, sjunger låtar från vår repertoar och lyssnar på musik. Vi varvar även onsdagarnas repetitioner med internat, resor och olika fester. Inget av det som är utanför repen är obligatoriskt!

Förhoppningsvis har du nu blivit övertygad om att söka till en av Stockholms roligaste körer!

Hoppas att vi ses!